Hos UP Agency garanterer vi en effektiv og relationsskabende markedsføring med hjælp fra vores dygtige hold af eksperter og kampagneteam. UP Agency er udsprunget af Bridge Of Brands med den strategiske og analytiske Christina Legaard Dreyer i spidsen og Carrotstick Creative, der er skabt af den kreative content creator Marie Klee.

Virksomhederne fusionerer deres mangeårige erfaring med influencer marketing kampagner (mikro-, makro-, megainfluenter) og kunsten at lave kreativt og fængende indhold i en overkommunikeret verden, hvor engagerende og involverende content er nøglebegreber. Det er et match made in heaven i en virkelighed, hvor digitaliseringen er stærkt voksende.

 

 

UP Agency gør livet lettere for alle virksomheder, der ønsker at arbejde med influencers og skille sig ud på de sociale medier. Vi kombinerer et stærkt dataperspektiv med know how fra over 100 influencer kampagner. Vores team er en blanding af kreative hoveder og marketingnørder, der brænder for at skabe tidssvarende og interagerende indhold til dine sociale kanaler.

Vi skaber succesfulde og holdbare resultater gennem holistisk orienterede strategier, datafokuserede influencer samarbejder, udarbejdelse af kreativt content som bliver aktiveret på kundens såvel som eksterne samarbejdpartneres kanaler, samt rådgivning og undervisning. Alt dette er målrettet direkte til kundens målgruppe på en sådan måde, som offline marketing sjældent er i stand til.  

Vi står altid til rådighed, hvis du ligger inde med store som små spørgsmål. Den digitale verden er fortsat i høj vækst, og især influencer marketing bevæger sig i en modningsfase, hvor standardiseringer, måleenheder og forhandlingsstyrker modnes. Det betyder, at det er et nyt marked for mange brands og bureauer, hvorfor vi sætter en dyd i at imødekomme den tillid, vi bliver mødt med, når I overgiver noget af jeres kontrol til os. Se vores rolle som en forlænget arm, der møder jer i øjenhøjde, har korte kommunikationsveje og er exceptionelt stærke i det, vi gør.

For at følge med i vores dagligdag og læse mere om nye tiltag + vores spændende kundecases henvises til vores Instagram: