UP agency

 

Strategiske og datadrevne influencer kampagner

 

Influencer marketing er tidens buzzword, og der er efterhånden mange, der gerne vil have en bid af kagen. Men hvad kræver det, hvor skal man starte, og hvordan sikrer man værdi? Spørgsmålene er mange og svaret ligeså. 

I UP Agency har vi mange års erfaring, hvorfor vi har fulgt modningen tæt og kender til do`s and don’ts. Vi udformer en specifik handlingsplan, der imødekommer dig der, hvor du er, så vi genererer mest værdi for dine marketing kroner.

Samtlige influencers bliver rekrutteret på baggrund af vores unikke dataindsigter fra vores tredjeparts datatool, der giver et helt andet fundament for at udforme den bedste strategi og helt andre parametre til at måle på kampagnens succes. Resultater vi ved, de efterspørger oppefra.

Influencer marketing er ikke en mirakelkur, og første step handler om at tilpasse sine forventninger. Men markedsføringsformen kan skabe en dybere relation til dine kunder, øge kendsskabsgraden til brandet eller givne produkter og på sigt øge salgstallene. Det handler om den rette strategi med fokus på data og frekvens.

UP Agency står for alle stadier i en kampagne. Vi rekrutterer og kvalificerer interessante influencers, og forhandler bedre priser og mere levering. UP Agency laver kontrakter, briefs, kampagnehåndtering og dybdegående evalueringer med fuld gennemsigtighed i forhold til kampagneresultatet. Se os som en forlænget arm, der kvalitetssikrer under hele processen. Vi sparer jer for intern slid, så I kan bruge jeres kostbare tid der, hvor I er allerstærkest.

 

”UP Agency har leveret høj faglighed og ekspertise i arbejdet med flere influencer kampagner sammen med os hos CULT A/S. UP Agencys professionalisme er afgørende for, at vi havde succes iarbejdet med influencer marketing og deres tilgang til dette, er en afgørende årsag til, at vi hos CULT valgte UP Agency som samarbejdspartner”

Martin Andersen, Digital Marketing Manager, CULT A/S